Vrijgezellenfeestje

Ene van mijn klas van vroeger gaat trouwen zeg! Kei jong nog die kerel! Maar wel al een vijftal jaar samen met zijn vriendin (ook nog kei jong hoor). En dan gaat dat misschien allemaal wat sneller? Ze zijn dit jaar afgestudeerd en besloten meteen te gaan samenwonen en nu dus blijkbaar ook om te trouwen. Whoop, een dik feestje dus over een paar maanden!

Ergens in februari is het blijkbaar de vrijgezellenavond van die kerel, een maand ongeveer voor de trouw zelf. Ik ben nog niet mee geweest met een vrijgezellenfeestje, maar ik heb er in Antwerpen wel al veel zien lopen. Meestal komt het erop neer dat degene die gaat trouwen wordt zat gevoerd. Bij vrouwen moet gewoonlijk de toekomstige bruid onnozele dingen verkopen, zoals onderbroeken en snoep of wat is het allemaal. Ik vind dat persoonlijk allebei wel vrij debiele dingen om te doen. Ik ben niet de getuige, dus ik hoop dat die kerel wat leukere dingen kan bedenken.

Ik zou bijvoorbeeld een activiteit overdag wel zien zitten. Paintball of naar Bellewaerde gaan. Oh of lasershooten, dat is echt kei graaf! Beetje Barney Stinson toestanden, hahaha! En ’s avonds een Ć©cht feestje, in plaats van een kroegentocht, bleh. Er zijn zoveel grave keten in Antwerpen bijvoorbeeld, Noxx ofzo, dat lijkt me toch wel veel leuker dan iemand gewoon wat zat voeren.

Worden er eigenlijk nog stripsters uitgenodigd op vrijgezellenfeestjes of is dat tegenwoordig te fout? šŸ˜› Hopelijk wordt het tof. En is het wat ok weer.