FC Barcelona – Chelsea 2 – 2? Een rot match ja!

kwaadWat een rotmatch gisteren zeg. Wat een anti-voetbal. De aftrap was nog maar net gegeven en het werd al duidelijk dat Chelsea de onnozelaars gingen uithangen. Volgens mij zijn ze zelfs niet op de andere helft van het veld geweest!

Messi was ook niet wat we van hem gewend zijn. Een penalty missen kan gebeuren, en niet alle schoten op doel kunnen goal zijn, maar als sterspeler kon het echt een pak beter dan wat we gisteren hebben gezien. Verder kansen genoeg maar niets afgewerkt natuurlijk. Maar wat wil je, als er 11 man in de weg staat. Allez, 10 man eigenlijk, na de rode kaart voor Chelsea. En dan Terry vandaag in de krant maar “zijn excuses aanbieden” en “normaal doe ik zoiets niet het was per ongeluk”. Pfu, praat voor de vaak, man.

En echt wel lachen eigenlijk, hoe Barcelona er toch nog in slaagde om 2 – 0 te maken! Daar moet je wel een topclub voor zijn.

Maar echt, wat een onnozele match. Heel de tijd ballen wegtrappen in plaats van deftig spel op te bouwen, pff… Ik heb me gisteren zwaar geërgerd, dat gaat een jaar van m’n leven zijn geweest denk ik…

Zonde voor FC Barca. Geen landstitel, geen Champions League… Bizar. En waarschijnlijk dus gewoon het beste seizoen gehad van eender welke andere club, eender waar. Bah.

PS: Ok, misschien ben ik een beetje bevooroordeeld. Maar nog. Bah!