En het werd…

Het is een Samsung Galaxy S3 geworden. Bij nader inzien en na wat research was ik erachter gekomen dat het toch niet zo evident is om met zo’n Nokia te werken. Niemand wilt dat, niemand heeft dat, en ok, ze zijn goedkoper, maar als je iets deftig wilt ben je toch ook dik ergens in de 400 à 500 euro kwijt. Het leek me dan achteraf bekeken toch een beter idee om te investeren in een toestel dat echt aan de top staat, in plaats van weer te beginnen prullen met een prul. Als je dan toch geld aan het uitgeven bent…

In de winkel heb ik de toestellen nog een beetje vergeleken qua grootte. Die S3 ging nog net qua formaat, want ze maken tegenwoordig echt heel onhandige dingen vind ik. Ik wil het nog wel in mijn broekzak kunnen stoppen… En ok, het scherm is best wel een pak groter dan ik gewend ben maar ik heb er maar meteen zo’n cover voor gekocht dus ik hoop hem toch een tijdje krasvrij te houden.

Verder is het best wennen, een touchscreen. Ik ben er nog niet zo aan gewoon. De letters staan ook volgens toetsenbord-indeling, en niet meer zoals vroeger abc-def-enzovoort. Dat is echt super vreemd. Ik kan blind typen maar dat is met twee handen en al mijn vingers. Op zo’n gsm gebruik je alleen je duimen… Echt super vreemd. Maar het zal wel wennen zeker? Het ding maakt ook prachtige foto’s. Superhandig.

Het fotootje hier rechts is eentje met mijn gsm gemaakt. Voetbalkamp van het neefje van de zomer! 😉

Topding!